Welkom bij Telemark3 appartement in La Chapelle d’Abondance

Zomer- of wintervakantie in de Haute-Savoie.

Appartement Telemark3 ligt in het gezellige Franse alpendorpje La Chapelle d’Abondance in de Haute-Savoie en aan de rand van het grootste zomer- en wintervakantiegebied van Europa: Portes du Soleil.
Telemark3 is slechts 800m verwijderd van de Panthiaz-gondel, welke u direct toegang verschaft tot dit gebied met 650km skipiste.

La Chapelle d’Abondance ligt in het Franse departement Haute-Savoie (Région Rhône-Alpes), op een hoogte van zo’n 1020 meter. Het is een prachtig dorp, gelegen nabij de bekende badplaatse Évian, Thonon-les-Bains, Amphion, Genève, Montreux, Lausanne en het historische Yvoire. Ook de gezellige bergdorpjes Les Gets, Avoriaz en Morzine (bekend van de Tour de France) liggen dichtbij.
Vakantieplaats Châtel (1235-2080 meter) en het kloosterdorp Abondance, bekend van de schitterende abdij, liggen op steenworp afstand.

De gastronomie van de streek is vermaard en daarbij vooral de wereldberoemde kaas, die ook de naam Abondance draagt.

Het appartement ligt op ongeveer 45 minuten rijden van het mooie meer van Genève en is 950km rijden van Utrecht. In het dorp zijn goede restaurants en er hangt een gezelige sfeer. Op 2km van het dorp ligt Châtel, met meer gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. Het appartement is zeer geschikt voor zowel zomer- en wintervakanties. Portes du Soleil staat bekend om het grootste skigebied van Europa met dorpen als La Chapelle d’Abondance, Châtel, Torgon, Morgins, Champoussin, Les Crozets, Champéry, Avoriaz, Morzine, Les Linderettes en Les Gets.

’s Zomers kunt u genieten van het meer van Genève, de vele bergmeren, prachtige natuur en uitzichten. U kunt er terecht voor vele activiteiten als raften, fietsen (MTB), wandelen, golf, paardrijden en nog veel meer.

Zoals u kunt zien is er veel vakantieplezier te beleven in elk jaargetijde en voor iedereen!

Ons appartement in La Chapelle d’Abondance Telemark3 is voor het 4de opvolgende jaar een Zoover recommended accomodatie

logo-awardwinner-silver-2015-rgb